Politika

Gradonačelnik Kasumović prisustvovao svečanosti u Bistrici: Završeni radovi na asfaltiranju 1.500 metara puta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović prisustvovao je jučer na svečanosti u Mjesnoj zajednici Bistrica, a povodom završetka radova na asfaltiranju puta u dužini 1.500 metara, čija je vrijednost 150.000 KM sa PDV-om.

Kako je izjavio gradonačelnik Kasumović ovom prilikom, unapređenje uslova života svih građana na području grada Zenica jedan je od primarnih ciljeva Gradske uprave, a spajanje sa gradskom jezgrom i najudaljenijih zeničkih mjesnih zajednica putnom infrastrukturom rezultat je posvećenosti ka ostvarivanju tih ciljeva.

“Sve što Gradska uprava Zenica sa mnom na čelu radi je da građani u bilo kojem dijelu Zenice žive bolje. Bistrici je skoro sve urađeno. Dobili su novu rasvjetu, dobili su alternativni put preko Izgrtina, vodu već imaju. Upravo radim suprotno od bivše vlasti. Tamo gdje ne pobijedim, upravo najviše ulažem da ljude oslobodim straha da svi isto zaslužuju“, kazao je gradonačelnik Kasumović.

Svečanosti je prisustvovao i prigodnim riječima se obratio i Vernes Menzilović, vijećnik u Gradskom vijeću Zenica, inače iz Bistrice, koji je poručio da je dosad u ovu mjesnu zajednicu Gradska uprava Zenica u proteklom periodu investirala 700.000 KM.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno