Politika

Gradonačelnik Kasumović na oproštajnoj večeri sa generalnim direktorom ArcelorMittal Zenica Nikhilom Mehtom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović sastao se u srijedu na oproštajnoj večeri sa Nikhilom Mehtom, generalnim direktorom ArcelorMittal Zenica koji narednog mjeseca preuzima drugu funkciju u kompaniji ArcelorMittal u Rumuniji.

Gradonačelnik Kasumović je ovom prilikom uručio zahvalnicu Nikhilu Mehti i istakao: „U ime uprave Grada Zenice i svih građana Zenice želim Vam se najsrdačnije zahvaliti na podršci i partnerstvu koje ste nam pružili u rješavanju dugogodišnjeg problema obezbjeđenja pouzdanog izvora toplinske energije za gradski sistem daljinskog grijanja, te učešću u drugim društveno korisnim projektima“.

Dodao je da mu želi svako dobro te lični i profesionalni uspjeh.

U ugodnom razgovoru gradonačelnik Kasumović i generalni direktor ArcelorMittal Zenica Nikhil Mehta razgovarali su o dosadašnjoj uspješnoj saradnji, razvoju Grada Zenica te planovima Gradske uprave u tom pogledu.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno