Zenica

Gradonačelnik Fuad Kasumović posjetio vrtić „Radost“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradonačelnik Fuad Kasumović posjetio vrtić „Radost“ – U povodu obilježavanja „Dana dječije radosti 2020. godine“ gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović posjetio je vrtić „Radost“, koji djeluje u sastavu Javne ustanove Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica.

Mališani su gradonačelnika Kasumovića dočekali sa velikim aplauzom, pjesmom i oduševljenjem.

Bila je to prilika i da najmlađi Zeničani razgovaraju sa gradonačelnikom te mu postave pitanja koja ih zanimaju.

Nakon prigodnog zabavnog programa u kojem su učestvovali mališani vrtića „Radost“ i njihovi odgajatelji, gradonačelnik Fuad Kasumović uručio im je novogodišnje paketiće.

„Ova godina bila je svima teška. Međutim, Gradska uprava Zenica je kao i prošle godine za naše najmlađe osigurala prigodne poklone. Oko 400 djece dobilo je novogodišnje paketiće. Željeli smo da ih na ovaj način obradujemo“, rekao je gradonačelnik Kasumović.

Gradonačelnik je ovom prilikom obišao prostorije vrtića „Radost“.

Direktorica JU Predškolski odgoj i obrazovanje Zenica Jasmina Gasal informisala je gradonačelnika o situaciji u ovoj odgojno-obrazovnoj ustanovi.

Istakla je potrebu rekonstrukcije krova u vrtiću „Radost“.

Gradonačelnik Kasumović je izrazio spremnost Gradske uprave Zenica da zajedno s Upravom Ustanove radi na rješavanju problema s kojima se Ustanova suočava, sve u cilju stvaranja najboljih uslova za boravak i odgoj djece u vrtićima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno