Zenica

Neobična čestitka iz zeničkog zatvora za djecu bez roditelja u Dom porodica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Neobična čestitka iz zeničkog zatvora za djecu bez roditelja u Dom porodica – Na adresu Javne ustanove “Dom-porodica” Zenica gdje su smještena djeca bez roditeljskog staranja danas je stigla neobična novogodišnja čestitka u iznosu od 898 KM, piše klix.ba.

Uz lijepe želje povodom novogodišnjih praznika zatvorenici Kazneno-popravnog zavoda u Zenici u proteklom periodu izdvojili su lična sredstva i odlučili ih donirati djeci bez adekvatnog roditeljskog staranja u JU Dom-porodica Zenica.

“Ovaj novac će biti utrošen na zajedničku novogodišnju trpezu koja se djeci tradicionalno servira uoči Nove godine kako bi slavlje bilo potpuno”, poručili su iz JU Dom-porodica Zenica.

Na kraju su dodali kako vjeruju da će, kao vid zahvalnosti, novogodišnje čestitke koja djeca ove ustanove vrijedno prave na vrijeme stići na adresu Kazneno-popravnog zatvora i biti uručene zatvorenicima.

Autor: E.Mehić/klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno