Rukomet

Gostujuća pobjeda rukometaša Čelik Juniora nad ekipom Sana 7 u Sanskom Mostu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Uokviru osmog kola u Prvoj rukometnoj ligi Federacije BiH, grupa Sjever, u Sanskom Mostu su igrali domaća ekipa RK Sana 7 i zenička ekipa ŠR Čelik Junior. Zasluženu pobjedu u ovom meču, koja je igrana u gradskoj dvorani, ostvarili su gostujući rukometaši Čelik Juniora.

Rezultat: Sana 7 – Čelik Junior  30:37 (15:19);

Četvrtu pobjedu u prvenstvu u sedam odigranih utakmica zabilježio je mlađi zenički prvoligaš ŠR Čelik Junior. Ovog puta pobjedili su ekipu Sane 7 u gostima.

– Favorizovani rukometaši Čelik Juniora cijelim tokom igre imali su kontrolu utakmice i zasluženo pobjedili. Sanjani su i ovog puta dali svoj maksimum -, objavili su na klupskoj stranici RK Sana 7.

Drugi zenički prvoligaš, RK Čelik, u derbiju kola ove nedjelje, 10.11.2019.godine igra protiv ekipe Gradačca. Utakmica se igra na centralnom terenu gradske Arene „Husejin Smajlović“ u Zenici sa početkom u 18 sati.

E.Imamović; Foto sa RK Sana 7



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno