Rekreacija

Global Running Day – Zenica trči training session

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Global Running Day – Zenica trči training session – je međunarodni događaj koji jednom godišnje okuplja ljubitelje trčanja i to prve srijede u mjesecu julu kako bi skupa podjelili radost koju ova tjelesna aktivnost nosi sa sobom.

Ove godine taj dan pada 06. juna a naše udruženje u oganizaciji tima Sekcije Zenica trči po treći put organizuje aktivnost kojim ćemo obilježiti ovaj dan.

Ovaj put Vas pozivamo na Global Running Day|Zenica trči Training session.

KADA: 06. juni (srijeda), okupljanje počinje u 18:30 sati a trčanje počinje u 19:00 sati.

GDJE: Zenica, Kamberovića polje kod Turske česme – tradicionalno okupljalište Zenica trči ekipe. 😀

KUDA SE TRČI: Start je kod Turske česme, dalje se trči šetalištem Kamberovića polja do Bilinopoljskog mosta gdje se prelazi na Bulevar i trči sve do Drvenog mosta na Bilimišću odakle se šetalištem uz rijeku Bosnu (Ušće) spuštamo nazad do Trurske česme gdje se završavamo sa Global Running Day|Zenica trči training session. (cca 4,5km) Staza se pruža korz najljepša gradska šetališta i predivna je za trčanje.

ZA GOSTE “SA STRANE”: Turska česma se nalazi u neposrednoj blizini velikog parkinga iza šoping centra Džananović.

ŠTA JE POTREBNO ZA UČEŠĆE: Potrebno je da obučete najudobnije patike i ponesete što više pozitivne energije. Trening nije takmičarskog karaktera i zamišljen prvenstveno radi druženja i okupljanja kako iskusnih trkača tako i prvenstveno početnika koji još uvijek nisu zakoračili u magični svijet trčanja.

Svi koji ne budu mogli da istrče planiranu dionicu neka se ne obeshrabruju, slobodno dođite, sa Vama će cijelo vrijeme biti naša ekipa koja će Vam se posebno posvetiti i motivisati Vas da uz povremeno hodanje pređete kompletnu stazu.

ŠTA POSLIJE TRČANJA: Ostajemo još malo da se družimo, a pripremit ćemo i prigodna izenađenja za najmlađeg i najstarijeg učesnika, kao i osvježenje u vidu okrepe (voda, voće i sl.)

ZA POSTAČE: možemo organizovati kolektivni iftar u Multipleks Ekranu. Svi zainteresovani neka se jave našem Kenan Hrustanovic kao bi on na virjeme mogao da izvrši rezervacije. Također pozivamo i sve ostale koji budu zainteresovani da nam se pridruže na iftaru i druženju nakon iftara.

TRČATI JE LAKO, TO MOŽE SVAKO, PRIDRUŽITE NAM SE I OSJETITE POZITIVNU ENERGIJU.

VIDIMO SE!!!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno