Rekreacija

GKVS Čelik Zenica: upis novih članova

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Gradski klub vodenih sportova „Čelik – Željezara Zenica“ od nastanka jedan je od najtrofejnijih i u radu sa mlađim plivačkim naraštajima najuspješnijih sportskih kolektiva u našoj zemlji. Jedan od ciljeva sportskog kolektiva GKVS „Čelik – Željezara Zenica“ prvenstveno jeste da što veći broj neplivača usvoji osnovno znanje o plivanju kroz obuku neplivača, a da se zatim kroz ostale nivoe obuke obučavaju I usavršavaju do znanja potrebnog za prelazak u tim profesionalnih takmičara plivača.
Plivanje koje ima dugogodišnju tradiciju u našem gradu uvijek je privlačilo mlade naraštaje kako po prioritetu zdravlja, tako I zbog poboljšanja tjelesne spreme što utiče I na izgradnju snažnih mišića I kostiju, boljeg raspoloženja I više energije. Gradski klub vodenih sportova „Čelik – Željezara Zenica“ vrši upis novih članova. Svi koji žele da se učlane dovoljno je da ponesu osnovne stvari za kupanje na bazenu (papuče, kupaće gaćice, šampon, peškir, fen) i dodju na trening u sljedećim terminima u zavisnosti od sporta koji odaberete.

Obuka neplivača: ponedjeljak, srijeda, petak od 18:00 – 19:00h.
Škola plivanja: ponedjeljak,utorak, četvrtak, petak od 19:00 – 20:00h.
Takmičarski pogon: svakim radnim danom od 19-21h,vikendom od 09-11:30h.

Treneri: Benjamin Buća i Edvin Bojić koji iza sebe imaju dugogodišnje kako plivačko tako i trenersko iskustvo,osvajači najsjajnih državnih odličja,nekadašnji rekorderi i učesnici brojnih takmičenja među kojima su i učešće na Evropskim prvenstvima.Nermin Kasapović kao pomoćni trener i prijatelj kluba.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno