Zenica

FOTO+VIDEO: Sedmogodišnje Zeničanke osvojile 1. mjesta na takmičenju iz klavira

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO+VIDEO: Sedmogodišnje Zeničanke osvojile 1. mjesta na takmičenju iz klavira – Zeničanke, Lorena Omerović (2011) i Karmela Udovčić (2010) polaznice su škole klavira Muzičkog vrtića “Notica” u klasi prof. Lejle Alajbegović – Šećerović. Sa samo sedam godina starosti, ove godine su učestvovale na takmičenjima iz klavira kantonalnom u Zenici, federalnom u Travniku i međunarodnom “Primavera” u Bijeljini gdje su osvojile prve nagrade sa visokim ocjenama stručnog žirija.

Kažu da im roditelji pružaju najveću podršku, a klavir vježbaju svakodnevno kako bi se pripremile za naredna takmičenja i regionalne festivale.

Veliki uspjeh koji su ostvarile Lorena i Karmela potvrđuje ‘glas’ da je Zenica i dalje rasadnik talenata i da mladi ljudi predstavljaju svijetlu budućnost Bosne i Hercegovine!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno