Rekreacija Zenica

FOTO: Župa Sveti Ilija pobjednik 12. Božićnog turnira zeničkih župa

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pobjednik tradicionalnog 12.Božićnog malonogometnog turnira zeničkih župa je ekipa župe Sveti Ilija. U finalu je ova ekipa bila bolja od ekipe župe Klopče rezultatom 4:1 (3:0).

Treće mjesto osvojila je ekipa župe Čajdraš, koja je bila bolja od župe Crkvica rezultatom 4:2.

Pobjednička ekipa župe Sveti Ilija nastupila je u sastavu:

Bernard Čurčić, Anto Štrbac, Vitomir Paškalj, Igor Jerković, Ivica Jonjić, Marin Popović, Anto Palavra, Vedran Gelić, Ivan Pandža, Zvonko Buhić, Matej Jerković i Stefano Pandža.

Na turniru je učestvovalo pet župa: Sveti Ilija, Sveti Josip, Klopče, Čajdraš, Crkvica, te ekipa Napredak KŠC, a ulaz je bio slobodan. Turnir je sudio Igor Popović, sa liste sudija Prve lige FBiH.

Za tri prvoplasirane ekipe organizator je dodjelio diplome i pehare, kao i priznanja za najboljeg strijelca, igrača i golmana turnira.

Najbolji strijelac je Mirko Čečura iz ekipe Čajdraš sa pet golova, najbolji igrač turnira je Andreas Jozić iz Klopča, a za najboljeg golmana proglašen je Bernard Čurčić iz ekipe Sveti Ilija.

Inače, 12. “Božićni malonogometni turnir”, koji je održan u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“ u Zenici,

igrao se uokviru programa ADVENT ZENICA 2022 i u povodu obilježavanja Božićnih blagdana

Na otvaranju turnira prisutnim se obratio Zdenko Kolak, ispred Organizacionog odbora, a turnir je otvorio, uz kraći prigodan govor, velečasni Josip Šinunović, župnik u Čajdrašu. Delegat je bio Ivo Jelović.

U revijalnom programu turnira igrala su djeca Napretka i Župa.

Organizatori manifestacije Advent Zenica 2022 su: zeničke Župe, HKD Napredak Zenica, ŠK „Napredak“ Zenica, KŠC Sveti Pavao.

Druženje poslije turnira predviđeno je u Župnoj dvorani u Čajdrašu.

Tekst i foto galerija

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno