Zenica

VIDEO/NAJAVA: “Dan dječije radosti” program za sve mališane Zenice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na današnjoj press konferenciji najavljena je velika žurka za djecu “Dan dječije radosti” u organizaciji braće Petrović.

Braća Ivan i Andrija Petrović i ove godine kao i proteklih deset organizuju zabavu za mališane uz podjelu paketića.

„Do sada svaki taj projekat bio je baziran na djecu sa poteškoćama u razvoju, djecu romske populacije i socijalno-ugrožene. Obzirom da je ove godine naš jubilej, odlučili smo da  djecu Zenice počastimo prednovogodišnjim programom, na kojem će svako dijete koje dođe dobiti poklon“, izjavio je Ivan Petrović.

U ovogodišnjim aktivnostima učešće je uzeo veliki broj sponzora i prijatelja projekta kao što su Zlatan Karić, Omladinska lutkarska scena BNP Zenica, Uprava policije MUP ZDK, GSS Zenica i mnogi drugi.

“U ovogodišnjim Danima dječije radosti uzela je učešće i Omladinska lutkarska scena. Ono što moram najaviti je da će ovaj program biti pravi spektakl, a šta se pod tim podrazumijeva znat će oni koji dođu, na ‘Dan dječije radosti’ s akcentom na dječiju radost”, istakao je Miroljub Mijatović, direktor BNP Zenica i jedan od ljudi koji su pomogli organizaciju ovog velikog događaja.

Posebnost ovogodišnje zabave je u tome što će svi zenički mališani koji dođu na Dan dječije radosti 30. decembra, uz pažljivo biran program za njih, dobiti i paketiće. A sve to bilo bi neizvodivo i bez sponzora programa, na koje su Petrovići ponosni.

Program će svojim performansima obogatiti i članovi KUD “Plamen” i Plesni klub “Iskre” čiji su predstavnici se također danas obratili na press konferenciji.

Također, planirano je i izvlačenje pisma Djeda mrazu i ispunjavanje želje mališanu čije pismo bude u sandučetu Djeda mrazu (LINK ZA TEKST)

“Dan dječije radosti” će biti održan 30. decembra u 12h na platou ispred ugostiteljskog objekta “Krčma BP”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno