Ostali sportovi

FOTO: ŽOK „Željezara“ Zenica i OK „Kakanj“ pobjednici turnira u Žepču

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Protekle nedjelje u dvorani KŠC Don Bosco u Žepču, ŽOK Žepče je organizovao 3. memorijalni turnir”Halilić  Hamzalija-Ćevap”. Turnir se igrao u obje konkurencije, muškoj i ženskoj. Kod muškaraca učestvovale su ekipe Kaknja, Bosne iz Kalesije i Olova. Kod žena igrali su domaćini Žepče i Željezara Zenica. Tim povodom iz ŽOK Žepče su objavili na oficijelnoj facebook stranici:

-Ljubitelji odbojke su uživali u jednom prelijepom druženju sa sportskim prijateljima iz Zenice, Kalesije, Olova i Kaknja povodom 3. memorijalnog turnira”Halilić Hamzalija-Ćevap”-.

U ženskoj konkurenciji pobjednik je ŽOK “Željezara”Zenica koja je savladala ŽOK “Žepče” sa 2:1 (25:18; 20:25; 25:19);

ŽOK Željezara je, prema najavi iz kluba, nastupila sa kombinovanom ekipom. Nešto seniora i nešto mlađih igračica. Željeli su ih pripremati za kadetsko prvenstvo, koje će se održati u Kaknju. Ujedno, kažu, da će se uvjeriti da li imaju „materijala“ za seniorski tim.

Inače, prvi dio takmičenja u Prvoj odbojkaškoj ligi Federacije BiH, grupa Jug, odbojkašice Željezare Zenica završile su na drugom mjestu iza OK „Breza 1934“.

U muškoj konkurenciji vidjeli smo odličnu odbojku a plasman je sljedeći:

1.OK”Kakanj”

2.OK “Olovo”

3.OK  “Bosna” Kalesija

Iz organizacije su čestitali svim učesnicima na prikazanoj odbojci u odličnoj atmosferi i zahvaljuju što su uveličali sjećanje  na njihovog “Ćevapa”.

-Čestitamo sudiji Ninkoviću na dobro obavljenom poslu. Hvala gospodinu Halilić Edhemu-Edi koji je ovo osmislio i sve podržao -, saopštili su iz ŽOK Žepče.

E.Imamović

Foto sa ŽOK Žepče

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno