Ostali sportovi

FOTO: Zimske pripreme karate kluba „Čelik“ Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Zimske pripreme karate kluba „Čelik“ Zenica – Početkom 2021. godine karatisti karate kluba (KK) „Čelik“ Zenica su počeli zimske pripreme za prvu polusezonu. Iako još uvijek nije poznat kalendar takmičenja, niti format održavanja turnira, u Čeliku ništa ne prepuštaju slučaju, bez obzira na hladno vrijeme i snijeg proteklih dana.

Trenira se dva puta dnevno, ujutro na otvorenom, na terenima Kamberovića polja, a večernji trening je u sali karate kluba Čelik, saopštili su nam iz KK „Čelik“ Zenica.

Krajem januara očekuje ih zimski karate seminar u organizaciji Karate saveza FBiH u Sarajevu gdje će njihovi članovi pokušali položiti za viša majstorska zvanja.

U mjesecu februaru ih očekuje „Valentinovo Open“ u Tuzli, potom federalno i državno prvenstvo za seniore.

Inače, u 2020 godini KK „Čelik“ i Zenica su bili domaćini i tehnički organizatori dva federalna prvenstva za djecu,  kadete, juniore i U21, gdje su se pokazali kao veoma dobri domaćini, tako da očekuju da i ove godine dobiju organizaciju dva prvenstva.

Početkom februara počinje upis novih članova u Čelikovu karate školu. Upis se vrši u sali Crkvice (staro kino) ponedjeljak, srijeda i petak od 18 sati i u Osnovnoj školi „Skender Kulenović“ u Radakovu, utorak od 17 sati i četvrtak od 18:30 sati.

Treninge vode šampioni i reprezentativci BiH, iskusni treneri karate kluba „Čelik“.

E.Imamović

Foto KK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno