Ljudi

FOTO: Zeničanka Albina Dizdar među finalistkinjama Miss FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Zeničanka Albina Dizdar među finalistkinjama Miss FBiH – Tuzlanski Bosanski kulturni centar ove godine će biti domaćin manifestacije Miss Federacije BiH za 2017 godinu, pod pokroviteljstvom Vlade Tuzlanskog kantona.

Na sceni BKC-a u ponedjeljak 28. augusta predstaviti će se 30 djevojaka koje su proglašene najljepšim na kantonalnim i regionalnim takmičenjima u Federaciji BiH sa početkom u 20h uz direktan prijenos na Federalnoj televiziji.

Jedna od njih je naša sugrađanka Albina Dizdar. Dvadesettrogodišnja Zeničanka je student 2. godine Medicinskog fakulteta u Zenici i model u modnoj kući ABC models menagment. Već je osvojila lentu druge pratilje na izboru Miss ZDK. Naša sugrađanka vas poziva da da gledate prijenos iz Tuzle i glasate za nju.

U muzičko revijalnom dijelu učestvuju Crystal (Alma Demirović), Azur Dervišagić kao i plesna skupina “Sandoval” iz Tuzle. Voditelj programa je Zlatan Jovanović.
Generalni pokrovitelj je Telefunken.

Sve finalistkinje izbora Miss FBiH i Miss RS putuju 14.09. u Tursku, u prekrasan Hotel Grand Prestige 5* SIDE, a finalni izbor Miss BiH za Miss Svijeta 2017, održat će se 01.10. u hotelu “Terme” (kongresna dvorana) Ilidža.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno