Ljudi

Faris Salihagić započeo liječenje zahvaljujući pomoći dobrih ljudi, za uspjeh i ozdravljenje neophodan nastavak pomoći

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Faris Salihagić započeo liječenje zahvaljujući pomoći dobrih ljudi, za uspjeh i ozdravljenje neophodan nastavak pomoći –  Faris Salihagić (22) iz Zenice, koji se već pet godina bori sa teškim malignim oboljenjem limfnih čvorova, ovih dana primio je prvu dozu lijeka BRENTUXIMAB za čiju nabavku su roditelji već pokrenuli humanitarnu akciju i uspjeli sakupiti sredstva za četiri doze lijeka.

Ovim putem se roditelji i Faris zahvaljuju svima koji su učestvovali u akciji. Faris je, u međuvremenu dobio sepsu krvi i nakon stabilizacije kliničkog stanja ljekari su započeli hematološko lijecenje ovim, “pametnim” lijekom koji ne uništava zdrave ćelije, već je usmjeren na maligne ćelije i tkiva.

Za Farisovo ozdravljenje trenutno je potrebno jos 120.000 KM /još za šest (6) ciklusa/. Zato roditelji mole sve ljude koji mogu i žele pomoći ovom hrabrom momku da to učine kako bi Faris konačno odlaske u bolnicu ostavio iza sebe, ako Bog da, i nastavio živjeti kao i svi zdravi i mladi ljudi.

Farisu možete pomoci uplatom na račun njegove mame Remzije Salihagić – Unicredit banka. Broj računa. 3389002571497946 BROJ Deviznog računa: Unicredit banka dd BiH Swift CODE: UNCRBA 22.

Adress: Kardinala Stepinca bb Mostar, BiH. IBAN CODE: BA 393385802852723610. Na ime Salihagić Remzija. Adress: Gradac 11, Zenica, BiH



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno