Ljudi

Kenan Crnkić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kenan Crnkić – Englesko izdanje regionalnog bestsellera „7 tajni uspjeha“ (7 secrets to success) ovogodišnji je pobjednik u kategoriji motivacione literature te dobitnik prestižne američke književne nagrade „Bookvana 2017“ (BVA).

Više hiljada književnih naslova iz cijelog svijeta i ove godine se borilo za titulu finaliste i pobjednika u jednoj od 30 kategorija.

Kompletnu listu finalista i pobjednika proglašenih na ovogodišnjoj ceremoniji održanoj u Los Angeles-u, Sjedinjene Američke Države možete pogledati OVDJE (http://www.bookvana.com/2017awardannouncement.html).

Nakon što je ovaj bestseller zauzeo prvo mjesto u oblasti ličnog uspjeha i motivacione literature na najvećoj svjetskoj platformi za prodaju knjiga Amazon, Zeničanin dr Kenan Crnkić postao je punopravni član „Nonfiction Authors Association“ sa sjedištem u Kaliforniji. NFAA je vodeća svjetska asocijacija koja okuplja autore bestselera specijalizovano iz područja motivacije, biznisa i self-helpa.

Crnkićeva knjiga, od strane ove asocijacije nominirana je za čak 9 različitih globalnih izbora za knjigu odnosno laureat godine.

Bookvana – u slobodnom prevodu označava mjesto odnosno stanje koje odlikuje ljubav prema knjigama, čitanju, istraživanju i znanju. Upravo iz tog razloga  moto ove književne nagrade jeste život, duh i znanje. Riječ je o posebnoj književnoj nagradi koja se dodjeljuje u čast književnika koji doprinose razvoju društva, promoviraju unutrašnju snagu čovjeka i kultivišu duhovnost.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno