Zenica

Foto: Zeničani u baštama kafića prate EP

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničani u baštama kafića prate EP – Selekcije Francuske i Rumunije večeras su otvorile Evropsko prvenstvo u Francuskoj koje se prati i u zeničkim ugostiteljskim objektima.

Okupio se uglavnom muški dio populacije u centru grada gdje su pratili prijenos utakmice kojeg su obezbijedili ugostitelji.

U izjavi za Klix.ba Zeničanin Vladimir Radišić je kazao kako se nada da će na ovom Evropskom prvenstvu biti iznenađenja.

“Nadam se da će biti iznenađenja jer rijetko navijam za favorite. Evropsko prvenstvo je uvijek zanimljiv period i pratim redovno sva velika sportska takmičenja. Nažalost, nećemo moći da pratimo našu reprezentaciju ni ovoga puta na EP pa ću kao i uvijek podršku da pružim našim najbližim komšijama, u ovom slučaju Hrvatskoj”, kazao je Radišić.

Zeničani se nadaju da će vrijeme uskoro biti pogodno za praćenje utakmica na otvorenom.

“Evropsko prvenstvo je osvježenje ovog ljeta za sve ljubitelje fudbala. Imamo šta gledati kada sve emisije idu na ljetnu pauzu. Francuska je večeras apsolutni favorit, ali najbitnije je da bude zanimljiva utakmica. Što se tiče gledanja utakmica na otvorenom, želim nam samo što ljepše vremenske prilike”, kazao je za Klix.ba Zeničanin Halid Spahić.

Niske temperature večeras su utjecale na posjećenost u zeničkoj Staroj čaršiji u centru grada, ali će sa većim temperaturama i odziv Zeničana biti veći.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno