Zenica

Teniser Fatih u posjeti Vladi ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Teniser Fatih u posjeti Vladi ZDK – Devetogodišnji Fatih Šišić, član Tenis kluba Mladost iza sebe ima veliki broj pobjeda na turnirima u BiH i regionu, kao i na zvaničnim takmičenjima za Prvenstvo BiH.

fatihzenica2Teniska nada danas se zajedno sa ocem Erminom, zatekla u zgradi  Vlade Zeničko – dobojskog kantona u vrijeme održavanja press konferencije nakon 58. sjednice izvršne vlasti našeg kantona.

Ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport ZDK Mensur Sinanović nije se dao zbuniti i odmah je prisutne novinare upoznao sa gostom.

“Fatih je perspektivan i već sada odličan teniser. Kao što je javnosti poznato, Zeničko – dobojski kanton kroz stipendije pomaže 31 sportaša i sportašicu. Fatih Šišić se nije našao na tom spisku ali se njegov otac obratio za pomoć, da Ministarstvo i Vlada podrže njegov rad, što je i urađeno. Nadamo se da će on nastaviti sa dobrim radom, treninzima, pobjedama ali i redovnim izvršavanjem obaveza u školi”, rekao je ministar Sinanović, koji je očito za kratkog vremena na čelu resora koji tretira i oblasti sporta, svojim radom i odnosom stekao simpatije sportskih radnika u cijelom ZDK.

Sport je velika ljubav i premijera ZDK Miralema Galijaševića koji j također “razmijenio pozdrave” sa teniskom nadom sa Kamberovića polja. (SportZDK)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno