Zenica

FOTO: ZEDA održala kreativnu radionicu- crtanje na aluminijskoj foliji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: ZEDA održala kreativnu radionicu- crtanje na aluminijskoj foliji – Agencija ZEDA je danas održala kreativnu radionicu „Crtanje na aluminijskoj foliji“ koja se realizovala u okviru projekta „Budi kreativan i Ti“.

Kao i obično, tražilo se mjesto više za učešće na kreativnoj radionici i učenje novih tehnika.

Crtanje na aluminijskoj foliji je tehnika koja zahtijeva mnogo strpljenja i vremena, mirnu ruku i puno pažnje, ali nakon što ugledate rezultat, znat ćete da je vrijedilo.

Iscrtavanje (graviranje), ponavljanje do željene dubine, tačkanje, popunjavanje udubljenja, lijepljenje, bojenje  i lakiranje obilježilo je današnju kreativnu radionicu.

Pozivamo učesnice današnje radionice koje su se oduševile ovom tehnikom i najavile da će kod kuće nastaviti raditi i usavršavati ovu tehniku, da nam dostave fotografije svojih prvih radova. Ukoliko crtanje na aluminijskoj foliji postane vaš hobi, pa ga usavršite do te mjere da ga možete pretvoriti u posao, javite nam jer mi ćemo vam u tome pomoći. ZEDA je već podržala nekoliko učesnica kreativnih radionica koje su svoj hobi počele pretvarati u biznis i radove usavršile do te mjere da se narudžbe nižu jedna za drugom, a preporuke otvaraju nova vrata.

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Ovaj projekat ima za cilj jačanje kompetencija i sticanje novih vještina, te ekonomsko osnaživanje žena.

Pratite nas na www.zeda.ba ili na Facebooku ZEDA https://www.facebook.com/zeda.zenica  jer uskoro slijedi nova radionica.

#prijaviše_se

#naučiš

#usavršiš

#ispromovišeš

#unovčiš

Budi kreativan i TI!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno