Zenica

FOTO: velika porodica – teretana “1988 GYM”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: velika porodica – teretana “1988 GYM” – U Zenici već četiri mjeseca egzistira teretana “1988 GYM” koja se nalazi na Ušću i kroz koju je prošlo u ovom vremenskom periodu oko 500 članova.

Teretana je opremljena najmodernijom opremom i na jednom mjestu možete pronaći sve ono što je potrebno za vaše tijelo.

“Naš cilj je da sklonimo nove generacije sa ulica. Momci koji su godinama u sportu toj djeci trebaju da budu uzori i da ih izvedu na put sporta. U ovom teškom vremenu kada mladi troše dosta novca na poroke, ovaj projekat je prava ideja da mladi svoju energiju i vrijeme potroše na usavršavanju sebe. U našoj teretani imamo veliki broj mladih Robijaša, ali i drugih koji su članovi i koji kroz druženje i naporan rad izgrađuju svoj karakter i ličnost. U sklopu teretane otvaramo i caffe protein bar u prelijepoj bašti uz rijeku Bosnu koji će služiti za ugodno druženje u ljetnim danima i noćima” istakao je osnivač Yahya Ben Salem.

“Ono što nas razlikuje od ostalih teretana je to što smo jedna od tri teretane u BiH koje imaju radno vrijeme 0-24h! Također, naša teretana ima veliki parking koji daje jednostavan pristup svim članovima” dodao je Ben Salem.

U toku mjeseca Ramazana članovi “1988 GYM”  su organizovali tri iftara i druženja. Prvi iftar je organizovao vlasnik Yahya Ben Salem, drugi je veliki navijač Čelika Vladan Popović, dok je večerašnji iftar organizovala podgrupa Robijaša SCU ” Steel City Ultras”. Cilj ovih iftara je zbližavanje i druženje mladih.

U toku rada “1988 GYM” su već posjetili i neki od najvećih sportista u Zenici kao što su Amel Tuka (poznati atletičar i treći u svijetu na 800 m) , kao i Ahmed Krnjić (evropski prvak u kick-boxu) koji su odradili nekoliko treninga u ovom objektu.

“1988 GYM” u budućnosti ima cilj da privuče još veči broj mladih koji žele da se aktivno bave sportom i da svoje vrijeme koriste u izgradnji zdravog tijela i duha.

U prilogu možete pogledati fotografije teretane “1988 GYM” kao i detalje sa iftara:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno