Zenica

Ahmed Krnjić titulu će odbraniti uz podršku zeničke publike

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ahmed Krnjić titulu će odbraniti uz podršku zeničke publike – Kickbox prvak Evrope, Ahmed Krnjić i njegov trener, Husein Selimović posjetili su gradonačelnika Grada Zenice Fuada Kasumovića gdje su, tokom sastanka razgovarali o osvojenoj tituli prvaka Evrope, kao i planovima za daljnji rad.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo da sam danas ugostio Evropskog prvaka, poželio mu sreću u daljnjem radu. Igrom slučaja, znam mnogo o ovom sportu i svjestan sam koliko je truda i rada morao uložiti kako bi došao do ove prestižne titule. S obzirom na to da je naredni cilj medalja sa Svjetskom prvenstvu, Grad će pružiti podršku prilikom pripreme za isto. Također, Gradska uprava je ponudila mogućnost da, početkom naredne godine bude pokrovitelj u organizaciji borbe za odbranu titule prvaka Evrope, što je, na moje zadovoljstvo Ahmed Krnjić i prihvatio” rekao je gradonačelnik Kasumović.

Ahmed Krnjić je, u dosadašnjoj karijeri osvojio srebrene medalje na Svjetskom i Evropskom prvenstu, a na narednom Svjetskom prvenstvu očekuje još bolji uspjeh, i osvajanje zlatne medalje.

“Gradonačelnik nas je ugostio i čestitao nam na dosadašnjim uspjesima. Svi smo svjesni da je veliki trud uložen da bi se ovaj uspjeh ostvario. Također, predloženo je da odbranu titule prvaka Evrope održimo u Zenici, što bi svakako bila velika sportska manifestacija za Zenicu. Prihvatili smo taj prijedlog, samo je ostalo da definišemo da li će to biti odbrana titule prvaka Evrope ili napad na titulu profesionalnog kickbox prvaka Svijeta” kazao je Krnjić.

zenica.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno