Zenica

Organizovan iftar u Službi hitne medincinske pomoći Zenica

Organizovan iftar u Službi hitne medincinske pomoći Zenica – Četvrti iftar Mostova Prijateljstva večeras (30.05.) je realizovan u prostorijama Službe za hitnu medicinsku pomoć Zenica za doktore i medinske tehničare koji su bili u drugoj smjeni.  Zaposlenici Hitne pomoći Zenica su stalno u pokretu, na intervencijama gdje brzim intervencijama pokušavaju da spasu ljudski život. Služba hitne pomoći Zenica ima preko 3.000 intervencija tokom jednog mjeseca. Dakle, tokom jedne kalendarske godine imaju preko 36.000 hiljada intervencija.
Jedan dio tima je neposredno pred iftar dobio poziv za hitnu intervenciju. Odjurili su u kolima hitne pomoći sa upaljenim svjetlima u misiji da pokušaju da spase svoga sugrađanina, nečijeg oca, majku, sina, kćerku. Ovo je jedan od najtežih i najstresnijih poslova na svijetu koji zaposlenici Hitne pomoći Zenica profesionalno i sa entuzijazmom uspješno rade. Zbog toga mi kroz organizaciju iftara u Mubarek Ramazanu večeras za heroje u crvenom, na simboličan način želimo iskazati veliko poštovanje i divljenje i da im se u ime sugrađana zahvalimo na velikom i humanom poslu koji rade.  Hvala Vam!
Asocijacija Mostovi Prijateljstva BiH
Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem