Ostali sportovi

FOTO: Uspjeh karate kluba Internacional u Vogošći

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Uspjeh karate kluba Internacional u Vogošći – U Vogošći je 05.10.2019. godine u organizaciji karate kluba “Sambon” Vogošća održan međunarodni turnir u karateu „Vogošća open 2019“.

Na ovom takmičenju učešće je uzeo 51 klub sa 558 takmičara iz BiH, Sjeverne Makedonije i Crne Gore. Turnir je jedan od posljednjih pred Svjetsko prvenstvo za kadete,juniore i U21 tako da su na ovom turniru učešće uzeli takmičari koji su najbolji u svojim disciplinama, time podižući nivo turnira na još viši nivo. Karate klub „Internacional“ iz Zenice nastupio je sa četiri takmičara. Ekipa našeg kluba u jakoj konkurenciji osvojila je četiri medalje, od toga dvije zlatne i dvije bronzane. Osvajači medalja su Lejla Begić i Alma Bečarević (zlatne medalje), a Semina Keleštura i Anis Karić su se okitili bronzanom medaljom. U narednom periodu klub planira učešće na više turnira u Bosni i Hercegovini, te učešće na mnogim takmičenjima izvan BiH.

Čestitamo takmičarima i trenerima na ostvarenim rezultatima.

 

Uprava kluba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno