Ostali sportovi

FOTO: Učesnici ragbi škole Ragbi kluba Čelik Zenica na 2. otvorenom turniru u ragbiju Grada Zagreba

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Učesnici ragbi škole Ragbi kluba Čelik Zenica na 2. otvorenom turniru u ragbiju Grada Zagreba Ragbi klub Čelik Zenica, tj učesnici ragbi škole Ragbi kluba Čelik Zenica prisustvovali su 2. otvorenom turniru u ragbiju Grada Zagreba. Ovo je bila izuzetna prilika da polaznici ragbi škole Ragbi kluba Čelik “odmjere” snage i natječu se sa svojim vršnjacima u ragbiju. Prelijepi vremenski uslovi doprinijeli su da domaćin turnira HARK Mladost napravi odličnu ragbi feštu i ugođaj za sve posjetioce.

Pored Ragbi kluba Čelik na ovom turniru su učestvovale ekipe HARK Mladost, RgK Zagreb, RgK Novi Zagreb, RgK Ljubljana. Ragbi klub Čelik je nastupio sa tri selekcije i to U8, U10 i U12. Ovo je bila izvanredna prilika da igrači Ragbi kluba Čelik Zenica “provjere” svoje znanje  i vještine prije nastupajućeg turnira u Zenici koji se održava 19.05.2018. godine.

Iskustvo sa ovog turnira zasigurno će doprinijeti razvoju igre i ragbi vještina kod naših mladih nada. Turniri kao što je ovaj samo su dokaz jačine suradnje i kooperacije klubova iz regiona koji rade na razvoju ragbija i svih vrlina koje ragbi kao sport nosi sa sobom. Nakon turnira mališani iz Ragbi kluba Čelik imali su priliku posjetiti Grad Zagreb i upoznati se sa njegovim znamenitostima. ​



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno