Rukomet

FOTO: U zeničkoj Areni u toku 12. “Zenica handball Cup 2022” u organizaciji ŠR Čelik Junior

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: U zeničkoj Areni u toku 12. “Zenica handball Cup 2022” u organizaciji ŠR Čelik Junior- U gradskoj Areni “Husejin Smajlović” u Zenici u toku je trodnevni, tradicionalni 12.rukometni turnir

“Zenica handball Cup 2022” u organizaciji ŠR Čelik Junior i igra se bez prisustva publike zbog epidemiološke situacije i pandemije koronavirusa u cijelom svijetu.

Turnir se održava od petka do nedjelje, 14. do 16.januara 2022.godine.

Na ovogodišnjem 12. izdanju ovog turnira nastupaju ekipe iz BiH, Hrvatske i Srbije. Uz domaćina Školu rukometa “Čelik Junior”, između ostalih nastupaju ekipe Sloga Gornji Vakuf, Jajce, Iskra, Nova Bila, Slavonski Brod, Ilidža, Velež, Kakanj, Sloga Kraljevo, Bosna Visoko, Metković, Kiseljak, Sloga Prnjavor i drugi.

Kod dječaka nastupaju kategorije 2005. / 2007. / 2009. godište, dok u ženskoj konkurenciji nastupaju djevojke 2005.godište i to ekipe Sloga Gornji Vakuf, Sedmerac, Slavonski Brod i Kiseljak.

Iz organizacije turnira su zadovoljni odzivom na turnir i zahvaljuju prijateljima iz Srbije i Hrvatske koji su došli u Zenicu.

-Moram da priznam da je bilo veoma teško organizovati turnir. Potrudili smo se, radili smo puno i kvalitetno da ispoštujemo sve mjere. Mogu da kažem da je ovo jedan od jačih turnira koji je do sada bio. Sutra, nedjelja, u toku dana na programu je završnica i podjela pehara i diploma učesnicima -, kazao je Vladimir Zeljko, osnivač i trener ŠR Čelik junior.

Domaćin i organizator turnira, ŠR “Čelik Junior”, za najbolje pojedince i ekipe pripremio je i prigodna priznanja.

Tekst i foto galerija

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno