Zenica

FOTO: U završnoj fazi radovi na sanaciji ulice Željeznička u MZ Blatuša

Podijeli ovu vijest:

FOTO: U završnoj fazi radovi na sanaciji ulice Željeznička u MZ Blatuša- Počeli su završni radovi na sanaciji ulice Željeznička u Mjesnoj zajednici Blatuša.

Za realizaciju ovog projekta, čiji je cilj poboljšanje infrastrukture iz Budžeta Grada Zenica je izdvojeno 140.516,12 KM sa PDV-om.

Radove izvodi firma „MUŠINBEGOVIĆ GRADNJA“ d.o.o. Visoko, koja je nakon okončanog otvorenog postupka javne nabavke izabrana za izvođača.
Za narednu sedmicu planiran je početak radova na sanaciji platoa i prilaza zgradi u ulici Kranjčevićeva na broju 7 te ulici Zije Dizdarevića na broju 10.

Nedavno je u ovom naselju završena sanacija platoa i prilaza zgradi u ulici Zije Dizdarevića na broju 30, a u toku su i radovi na izgradnji sportskog igrališta.
Pored gore navedenih projekata, na području grada Zenica realizovani su i projekti sanacije ulica Aleja šehida i Zacarina, dok su u završnoj fazi radovi na sanaciji ulice Armije RBiH u naselju Meokušnice.

„Realizacija svakog projekta je važna. Osim što ćemo unaprijediti infrastrukturu u nekom dijelu grada, povećat ćemo i zadovoljstvo naših građana uslovima života, što nam je u konačnici cilj. Gradska uprava sa mnom na čelu će nastaviti s realizacijom projekata koji će naš grad učiniti ljepšim i ugodnijim za život“, kazao je gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno