Zenica

FOTO: Turistička tura “Nacionalni spomenici Bosne i Hercegovine u Zenici”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kao poklon sugrađanima za Dan državnosti Bosne i Hercegovine, izveli smo premijernu turističku turu “Nacionalni spomenici Bosne i Hercegovine u Zenici”. Ovom turom i zvanično smo promovisali naše djelovanje, zahvaljujući prijateljima iz Fondacije “Mozaik”, Startup Studija i Turističkog inkubatora.

Gostima smo pokazali sedam nacionalnih spomenika u gradskoj zoni, određene objekte koji su na listi peticija za status nacionalnog spomenika, te one koji su odbijeni za dobijanje ovog statusa od strane Komisije za očuvanje nacionalnih spomenika Bosne i Hercegovine.

Zahvaljujemo se gostima, a mi stojimo na raspolaganju za potrebe turističkog i planinarskog vođenja. Sretan Dan državnosti Bosne i Hercegovine!

🖐️😊 #Afantour #bosnia #zenica #tourism #tourguide #travel #visitbosnia #guide #walkingtour #traveling #trip #citytour #turizam #guidelife #visitzenica #statehoodday #dandrzavnosti



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno