Nogomet

Foto: trening Zmajeva u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometni reprezentativci BiH večeras su u Trening centru Nogometnog saveza u Zenici obavili treći trening u okviru priprema za utakmice sa Andorom i Austrijom. Selektor Mehmed Baždarević na raspolaganju je imao sve igrače koji su jučer stigli u Trening centar, ali i Emira Spahića koji se danas oko 14 sati priključio pripremama.

Naši Zmajevi trening u Zenici su otvorili laganim zagrijavanjem, nakon čega su u dobroj atmosferi nastavili igrati loptom. Veznjak Hoffenheima Sejad Salihović propustio je današnji trening reprezentacije Bosne i Hercegovine. Salihović od ranije ima problema s povredom, te u našoj selekciji nisu ništa željeli da rizikuju. Salihović bi trebao biti spreman za meč s Andorom. Kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko optimista je pred duele s Andorom i Austrijom.

– Spremni smo za jednu od šest finalnih utakmica. Puno smo pričali u proteklom periodu, ali na terenu ništa nismo pokazali. Ovo je prilika za pobjedu nakon dužeg vremena kao i prilika da se uigramo, rekao je Džeko, te je dodao:

– Ne razmišljamo o Austriji, nego idemo od utakmice do utakmice. Andora je bitnija utakmica i svakako da želimo pobijediti. Biće teško, a biće sigurno biti i prilika za nove igrače da pokažu svoje kvalitete, kazao je Džeko. 

Više na

Posted by Zenicablog on 24. Mart 2015

m



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno