Zenica

FOTO: Treća godina Jean Monnet predmeta na Pravnom fakultetu u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Treća godina Jean Monnet predmeta na Pravnom fakultetu u Zenici – Danas je treću godinu zaredom počelo održavanje jedinog Jean Monnet predmeta na pravnim fakultetima u BiH. S prof. Zlatanom Meškićem kao predmetnim nastavnikom, studenti Pravnog i Ekonomskog fakulteta zajedno slušaju EU Internal Market and Human Rights Law na engleskom jeziku, naglašavajući timr interdisciplinarni pristup.

Studenti će po završetku predmeta na Jean Monnet eventu krajem maja 2018. godine dobiti priliku da svoje istraživanje prezentuju pred stručnjacima iz Njemačke te da objave istraživanje u časopisu Anali Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici.

Radi se o časopisu koji se vodi u HeinOnline, CEEOL i EBSCO međunarodnim bazama podataka i gdje će studentski radovi na engleskom jeziku biti dostupni i vidljivi čitaocima iz svoh dijelova svijeta.

Jean Monnet predmet na Pravnom fakultetu u Zenici finansiran je od strane Evropske komisije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno