Ostali sportovi

FOTO: Sjajan nastup Karate kluba “Internacional”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenički Karate klub  „INTERNACIONAL“ nastupio je na tradicionalnom međunarodnom karate turniru koji je održan 15.maja 2022.godine u Usori. Takmičenje je proteklo u odličnoj organizaciji KK „USORA“. Na ovom renomiranom takmičenju učešće je uzelo  389 takmičara, 34 kluba iz  Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Mlada ekipa INTERNACIONALA nastupila je sa 26 takmičara iz sekcija „Zenica“ i „Doboj Jug“ u disciplinama kate i borbe i izborila 26 medalja i to: devet zlatnih, pet srebrnih i dvanaest bronzanih medalje. Klub je u ukupnom plasmanau zauzeo treće mjesto u službenom i drugo mjesto u neslužbenom dijelu takmičenja.

Naš takmičar Anis Karić sa osvojene četri zlatne medalje proglašen je za najuspješnijeg takmičara, za šta je nagrađen od strane organizatora prelijepim peharom.

Pred klubom u narednom periodu su takmičenja u Bugojnu, zatim kolo Lige ZDK u Zavidovićima, kao i nastup Anisa Karića, Tarika Buljića, Dženana Šušića, te Selvera Kelešture kao takmičara , a u isto vrijeme i selektora Bosne i Hercegovine na Balkanskom prvenstvu za djecu i seniore i veterane u Beogradu.

Uprava Karate kluba „INTERNACIONAL“ čestita osvajačima medalja.

Takođe, Uprava Kluba obavještava prijatelje i simpatizere karate sporta da je u toku upis novih članova u ŠKOLU KARATEA! POSTANI ČLAN INTERNACIONALA I TRENIRAJ SA ŠAMPIONIMA!!! Dvorana u Javnoj ustanovi Dom-Porodica, Crkvice 20 C čeka na Vas.

Uprava kluba čestita trenerima i takmičarima na postignutom rezultatu.

Idemo dalje…

Vaš „Internacional Team“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno