Zabava

Foto: Rambo Amadeus i Five Winettous band

Foto: Selver Učanbarlić
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Foto: Rambo Amadeus i Five Winettous band – Mnogobrojna publika u zeničkom Bosanskom narodnom pozorištu uživala je sinoć uz jedinstvenog Ramba Amadeusa i bend Five Winettous.

Veliki interes prije koncerta ukazivao je da Zenica jedva čeka Ramba, što je potvrđeno sinoć na koncertu. Prepoznatljiv po svojim neobičnim tekstovima i izvedbama, Rambo je oduševio publiku, priredivši jedinstven i nesvakidašnji događaj u Zenici.

Velike zasluge za odličnu večer u Zenici svakako ima ekipa Radija Active.

Koncert je organiziran u okviru kampanje za prikupljanje sredstava za ovaj radio, u okviru koje su, osim koncerta, organizirane i radionice i panel-diskusije, a sredstva prikupljena tokom kampanje namijenjena su unapređenju programa radija.

Radio Active je prvi community radio u Bosni i Hercegovini koji služi zajednici i čiji program vodi i uređuje 40 srednjoškolaca i studenata.

Napomenimo i da je u prostorijama Udruženja Naša djeca Zenica na adresi Londža 126, biti organiziran jam session i muzička radionica za djecu i mlade talente. Radionicu će predvoditi Rambo Amadeus uz podršku članova benda. (RSa, foto galerija by Selver Učanbarlić)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno