Zenica

FOTO: Proslava Dana i 85. rođendana Osnovne škole “Hasan Kikić” Tetovo Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi učenici, roditelji i prijatelji naše škole, S velikim ponosom i radošću obavještavamo vas da smo obilježili Dan škole i proslavili 85. rođendan Osnovne škole “Hasan Kikić” Tetovo Zenica!

Naša svečana manifestacija bila je ispunjena pjesmom, igrom i plesom koje su pripremili naši talentovani učenici. Uz njihovu kreativnost i trud, uspjeli smo stvoriti nezaboravnu atmosferu i proslaviti ovaj važan jubilej na najbolji mogući način.

Posebno nam je zadovoljstvo što nam se obratio i naš cijenjeni direktor, gospodin Mustafa Krgo. Njegove riječi podrške i inspiracije dodatno su osnažile našu zajednicu i podsjetile nas na značaj obrazovanja i zajedništva.

Tom prilikom su podijeljene pohvale i zahvalnice za učenike,nastavnike,pojedince i institucije koji se istakle u postignutim rezultatima odnosno pomogli u radu škole u školskoj 2023/2024 godini.

Hvala svima koji su svojim prisustvom i podrškom doprinijeli da ovaj dan bude poseban. Zajedno nastavljamo graditi budućnost ispunjenu znanjem, prijateljstvom i uspjesima!

Uprava Osnovna škola “Hasan Kikić” Tetovo Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno