Ostali sportovi

FOTO: Pet medalja za Internacional u Slavonskom Brodu

FOTO: Pet medalja za Internacional u Slavonskom Brodu – U Slavonskom Brodu je 20.10.2019. godine u organizaciji karate kluba “Slavonski Brod” održan 26. Memorijalni turnir u karateu „Slavonski Brod 2019“.

Na takmičenju je nastupalo 65 klubova ,te 670 takmičara iz pet zemalja. Na ovom prestižnom turniru prvi puta nastupala ja reprezentacija ZeDo kantona u okviru koje su nastupalo i 5 takmičara Karate klub „Internacional“ iz Zenice. Naši takmičari vratili su se pet medalja, od toga jedna zlatna, jedna srebrena i tri bronzane. Osvajači medalja su Lejla Begić (zlatna medalja), Alma Bečarević (srebrena medalja) a Semina Keleštura (dvije bronzane, juniorka i seniorka) i Anes Karić okitili su se bronzanom medaljom. U narednom periodu klub planira učešće na Energija kupu u Banjaluci, Bar openu u Crnoj Gori , Tatami cupu Mađarskoj , te učešće na takmičenjima kantonalonog nivoa.

Čestitamo takmičarima i trenerima na ostvarenim rezultatima.

Uprava kluba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem