Zenica

FOTO: Osim navijačkih štandova ništa ne podsjeća na večerašnju utakmicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Osim navijačkih štandova ništa ne podsjeća na večerašnju utakmicu- Reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras će na Bilinom Polju u Zenici odigrati kvalifikacionu utakmicu protiv selekcije Kipra u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Na ulicama Zenice, iako je utakmica veoma bitna za naš tim, nema pretjerane euforije.

Oko pet sati je ostalo do početka utakmice, a interesovanje za susret protiv Kipra u Zenici nije pretjerano veliko s obzirom na to da je i jutros u poslovnicama Centrotransa bilo moguće kupiti ulaznicu.

Na ulicama još uvijek nema navijača, a štandovi sa navijačkim rekvizitima, kao i ugostitelji, čekaju navijače iz svih dijelova Bosne i Hercegovine i svijeta da dođu u Zenicu.

Naša reprezentacija sinoć nije trenirala na Bilinom Polju, već u Trening centru Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine, kako bi sačuvali travnjak u što boljem stanju za meč.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine dočekuje Kipar od 20:45 sati na Bilinom Polju.

klix.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno