PERO Zenica
Zločini

FOTO: Oružani napad u Babinoj rijeci – pucali u sugrađanina, a onda ga fizički napali

FOTO: čitalac Zenicabloga

FOTO: Oružani napad u Babinoj rijeci – pucali u sugrađanina, a onda ga fizički napali – Zeničanin A.Č. napadnut je danas u zeničkom naselju Babina rijeka, na prostoru između zgrada na brojevima 13 i 15 u ulici Prve zeničke brigade.

Napad se dogodio oko 15.15 sati, a u napadu je upotrijebljeno vatreno oružje, najvjerovatnije pištolj. Nakon ispucanih hitaca, koji na sreću nisu povrijedili napadnutog, napadači su ga i fizički napali, te mu nanijeli lake povrede, te se potom udaljili u nepoznatom pravcu. Povrijeđenom su lake povrede na glavi konstatovane u KBZ, te je nakon zbrinjavanja povreda pušten na kućno liječenje. .

Policija je napadače identifikovala, a nama je saopćeno da su inicijali napadača, koji su u bijegu, S.H. i V.H.

– Napadači su poznati i za njima se intenzivno traga. Policija je o cijelom slučaju upoznala postupajućeg tužilaca, te je obavljena istraga, rečeno je Zenicablogu na naš upit.

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...