Zenica

FOTO: Okončana akcija, okrečen prolaz ispod M17 u Lukovom Polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Današnjim krečenjem završena je akcija kojom je osigurna sigurnost prolaza ispod magistralnog puta M17 u Lukovom Polju. Podsjećamo, NA OVOM LINKU smo objavili članak o akciji koju je inicirala  Policijska stanica Crkvice pri policijskoj upravi Zenica – 1.

Zajedno sa osobljem i učenicima Srednje mješovite škole “Mladost” Zenica zanimljiv projekt uokviru rada i partnerstva policije i građana kroz “Rad Policije u Zajednici” provedena je akcija čišćenja podvožnjaka i lokaliteta u blizini ulaza na “buvljak” u naselju Lukovo Polje, prolaza kojeg bi Zeničani trebali i morali kao jedinog koristiti za prijelaz iz Lukovog Polja u Novo Radakovo.

Policijska službenica Amela Delibašić je prikupljala novac da se kupi materijal za krečenje, uz pomoć firmi ALL-PAK, Pekare Ekmek, Fantasy i JP Tržnica su prikupljena određena sredstva. Pogledajte foto galeriju današnje završne akcije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno