Ostali sportovi

FOTO: Održano polaganje za učenička zvanja u karate klubu “REI” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U karate klubu “REI” Zenica održano je polaganje za karate zvanja od žutog do plavog pojasa. Na polaganje je izašlo 49 kandidata, od čega 36 u Zenici, te 13 kandidata u sekciji kluba u Dobrinju.

Komisija u sastavu:
Brdarević Denis, 5.DAN
Džulić Eldin, 5.DAN
Odobašić Mirnes, 2.DAN
Čakal Mahir,1.DAN
Komisija i roditelji naših kandidata bili su oduševljeni prikazanim vještinama u tehnici, kati i borbama, te su svi zasluženo položili nova karate zvanja. Klub se zahvaljuje i na dolasku i predstavljanju karate do vještine naših ućenika i osvajača medalja sa nedavno održanog Balkanskog prvenstva u WKC Karateu. Vrijedi istaći i da smo na polaganju imali i dva kandidata od 4. godine koji su posebno oduševili sve prisutne kako komisiju tako i roditelje, rijeć je o novim nadama kluba Hamulić Mahdi i Hamulić Tea. Naš klub se zahvaljuje svima na podršci u radu, jer naš klub kao i većina opstaje samo iz ljubavi prema ovom sportu i djeci.Karate klub “REI” Zenica vrši besplatan upis u karate školu, te pozivamo sve da nam se pridruže i upoznaju se sa ovim za nas najljepšim sportom i vještinom.
KK Rei


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno