Rekreacija

FOTO: Održana četvrta “Šetnja do iftara”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Četvrta #ŠetnjaDoIftara 2022, kako smo i zamišljali, bila je kruna ovoramazanskog izdanja našeg projekta. Iako je vrijeme, kao i prethodne tri ture, bilo nestabilno, nismo željeli otkazivati, što se pokazalo kao dobra odluka.
Naša kolona sa 172 učesnika krenula je sa Vjetrenica prema Kuberu u popodnevnim satima. Potom smo se spustili sa planine i prošli kroz sela Dobriljeno i Gornje Vardište, a onda smo se, preko Volovske Glave, spustili u naselje Krivače i, zahvaljujući ljubaznim domaćinima iz SRC Lidio, došli smo do Golupka nekoliko trenutaka prije iftara.
Bajkovit pogled na sve strane Zenice, ali i vrijeme bez vjetra, zadržao nas je duže od očekivanog, pa smo grad “osejrili”. Spustom u Zacarinu, okončali smo turu.
Zahvaljujemo se Sehara Hidžab Shop na pomoći u realizaciji ove ture, Restoran kod Seje – Ćevabdžinica – Pekara Pruščanović na ramazanijama, zelenari Nana u Londži 1, anonimnim prijateljima iz Njemačke, Dubaija, Zenice na bananama, jabukama, keksićima i vodi. Pored njih, u ostalim turama naši prijatelji bili su Hasena Cober, Dedići, Autodijelovi Central-m, Autoškola AJAN Zenica, TopClean praonica tepiha, Zeni-tours, Zenica, Amela, Berina, Nina i Darko. Amel Uzunović nam je napravio sjajne fotografije dronom, a službeni fotograf je Amir Abazović.
Uskoro ćemo objaviti i rekapitulaciju projekta, a do tada, označite naše profile da vam se sviđaju Azimuth 135 i www.instagram.com/azimuth.135


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno