Rekreacija

Bajramski malonogometni turnir u nedjelju 8. maja u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Medžlis Islamske zajednice Zenica i Mreža mladih organizuju Bajramski malonogometni turnir za za ekipe aktivista Mreže mladih iz džemata, koji će se igrati u nedjelju 08.maja 2022.godine od 10 sati na sportskom terenu „Turski park“ na Kamberovića polju.

Organizatori su propisali i važne napomene:

Turnir će se igrati po futsal pravilima, a utakmice će suditi profesionalne sudije. Na turniru mogu učestvovati mladi do 40 godina starosti. Prijave ekipa treba izvršiti imam džemata, a prijava treba da sadržava imena i prezimena igrača i treba biti poslana na email: [email protected] najkasnije do 05. maja 2022. godine do 12:00  sati. O detaljnijim informacijama zajedno sa pravilima i satnicom termina, učesnike će upoznati putem emaila i Facebook stranica.

Ekipe će nositi imena po nazivu džemata.

Uz pehare, prva tri mjesta bit će nagrađena novčanom nagradom:

Prvo mjesto – 300 KM

Drugo mjesto – 200 KM

Treće mjesto – 100 KM

– Pored skromnog nagradnog fonda i pehara za tri provplasirane ekipe, želja nam je da uz lijepo druženje i upoznavanje lijepim sportskim ponašanjem obilježimo bajramske dane -, kažu iz organizacije turnira.

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno