Zenica

FOTO: Obilježavanje Međunarodnog humanitarnog dana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Regionalni odbor „Merhamet“ Zenica i ove godine obilježio je Međunarodni humanitarni dan, koji se u svijetu obilježava 23. novembra. Tim povodom pripremljen je nešto drugačiji obrok za sve korisnike Merhametove kuhinje: punjene paprike uz prilog rižu i tufahije. U pripremi današnjeg obroka naravno, opet su pomogle vrijedne Merhametove volonterke.

Želja je bila na ovaj dan uključiti i druge, podstičući ih na humanost, tako da su se odazvali i u pripremi današnjeg obroka učestvovali sljedeći donatori:
– TR „Voće i povrće“ u Radakovu, „Abdels“, „Voće i povrće kod Sulje i Hikmete“ sa pijace u Crkvicama“ i jedan anonimni donator koji su obezbijedili jabuke za pripremu tufahija.
– Pekare „Europa“ i „Kolić“, i još dva anonimna donatora obezbijedili su dodatni hljeb, lepine i peciva za korisnike kuhinje.

Zahvaljujemo se svim donatorima i volonterima na podršci i učešću u još jednoj humanoj akciji i pružanju pomoći socijalno ugroženim osobama.

Uprava „Merhameta“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno