Ostali sportovi

FOTO: Obilježavanje Dana državnosti kroz sportsko zajedništvo – Odbojkaški turniri u Novom Travniku i Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Današnji Dan državnosti Bosne i Hercegovine ove godine dočekao nas je kroz divno zajedništvo i sportski duh naših mladih odbojkašica. U sklopu obilježavanja ovog značajnog datuma, naše odbojkaške ekipe su se udružile sa prijateljicama iz pet drugih klubova kako bi sudjelovale na turnirima u Novom Travniku i Zenici.

Pionirke su započele svoj nastup u Novom Travniku 24.11. i ostvarile izvanredne rezultate – nakon tri pobjede zasluženo su osvojile prvo mjesto, čime su ponosno donijele pehar svojoj ekipi. Ovaj uspjeh predstavlja ne samo sportski trijumf, već i primjer predanosti i timskog rada.

Danas su se predpionirke okupile u sportskoj dvorani KŠCa u Zenici, gdje su uživale u danu ispunjenom odbojkom i prijateljstvom. U takmičenju, djevojčice iz Travnika i Kaćuna su bile uspješnije, osvojivši zasluženo prvo i drugo mjesto. Ovo druženje označilo je još jedan korak ka jačanju veza između klubova te promicanju sportskih vrijednosti među mladima.

Ovim putem upućujemo iskrene čestitke svim djevojčicama na njihovim izvanrednim nastupima, te klubovima na podršci i radu s mladim talentima. Ovo divno iskustvo sportskog duha i zajedništva ostat će sjećanje koje ćemo svakako nastaviti njegovati i dalje poticati.

Odbojkaški klub Winner



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno