Naše

FOTO: Nesavjesni Zeničani neispravno meso čak niti da zakopaju, nego ga jednostavno istresu na travu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sugrađani koji rade u blizini “Tržnice na veliko” na Kanalu poslali su nam fotografije napravljene danas oko 13 sati, u kojima su vidljive u otpad bačene veće količine neispravnih prehrambenih mesnih namirnica (hrenovke).

Naš sugrađanin je odmah do odbačenih mesnih prerađevina, nekoliko metara od korita rijeke Bosne fotografisao i desetine ploča salonita, koji je “označen” kao potencijalno kancerogena i opasna materija za krovopokrivanje, čija zamjena je izvršena na značajnom broju stambenih objekata u gradu.

– I dok neki neispravno meso bacaju u rijeke ili zakopavaju, neki ga jednostavno istresu na travnatu površinu blizu Pijace, te ostave. Na potezu su gradske službe i komunalci, napisao nam je naš sugrađanin. Želimo vjerovati da će ovakvih slučajeva biti manje u budućnosti, mada nas naši nemarni i nesavjesni sugrađani negativno iznenađuju iz dana u dan.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno