Zenica

FOTO: Muftija zenički u posjeti Kantonalnoj bolnici Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Muftija zenički u posjeti Kantonalnoj bolnici Zenica – Muftija zenički u posjeti Kantonalnoj bolnici Zenica – U okviru bajramskih aktivnosti danas je muftija zenički hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević posjetio Kantonalnu bolnicu Zenica. Tom prilikom, muftija se susreo sa direktorom Bolnice dr. Rasimom Skomorcem. Na sastanku se razgovaralo o planovima razvoja bolnice i projektima koji se realiziraju i koji će biti realizirani u budućnosti, posebno o projektu ”Interventne kardiologije”.

Direktor Skomorac zahvalio se Islamskoj zajednici i svim muslimanima na doniranom kurbanskom mesu, ističući da će ova značajna donacija pokriti godišnje potrebe bolnice.

Nakon susreta sa direktorom Bolnice, muftija je posjetio Odjel Hirurgija gdje se družio sa pacijentima i osobljem ovog odjela, čestitao im Bajram i podijelio prigodne bajramske poklone.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno