Zenica

Bom Impeks je ove godine proslavio Bajram sa Zenicom

Bom Impeks je ove godine proslavio Bajram sa Zenicom – Bom Impeks je za Kurban- bajram organizovao podjelu  kurbana i prehrambenih paketa onima kojima je pomoć napotrebnija na području Zenice.

Kurbani sa po pet prehrambenih paketa su podijeljeni u Kantonalnu bolnicu Zenica i  Javnu ustanovu “Dom-porodica” Zenica sa ciljem da olakšaju svakodnevnicu i uljepšaju Bajramske dane.

Prehrambeni paketi koji su se dijelili su opremljeni osnovnim životnim namirnicama, a kurbani provjereni i spremljeni u skladu sa propisima Islamske zajednice.

Tradicionalno se na Kurban- bajram, koji se proslavlja četri dana, prinosi žrtva ovna, a po pravilu kurbansko meso se dijeli siromašnima, rodbini, dok treći dio ostaje kući.

Bom Impeks je kompanija koja se bavi preradom i distribucijom kafe, a prepoznatljiva po brendu Omcafé. Od samog početka svog postojanja teži ka društveno odgovornom poslovanju kako bi ostvarila što pozitivniji efekat na društvo i time izrazila brigu za društvenim zajednicama.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem