Košarka

FOTO: Legendarni Emir Mutapčić na treningu KK Kengur

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Danas je na treningu našeg kluba prisustvovao proslavljeni bosanskohercegovački igrač i trener, Emir Mutapčić. Mutapčić je kao trener radio u Albi Berlin i minhenskom Bayernu, a danas je trener mađarske ekipe ZTE. Također je bio selektor seniorske ekipe Njemačke, kao i više omladinskih selekcija te države.

Naš proslavljeni Zeničanin je kao igrač nastupao za Jugoslaviju, te je nosilac bronzane medalje sa olimpijade u Los Angelesu, a bio je i kapiten reprezentacije BiH u historijskom uspjehu na evropskom prvenstvu u Minhenu. Emir će u utorak održati trening za najbolje igrače našeg kluba i na tome smo mu neizmjerno zahvalni! Pored toga, danas smo proslavili rođendan našem Maku Bulajiću kojem želimo mnogo zdravlja, sreće i uspjeha!” istakli su iz KK Kengur Zenica.

Proteklog dana smo također objavili tekst kolege Emira Delića o legendi jugoslovenske, bh. i košarke u Zenici Emiru Mutapčiću.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno