Zenica

FOTO: Kompanija Almy osigurala novogodišnje paketiće učenicima “Škole za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u razvoju” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Kompanija Almy osigurala novogodišnje paketiće učenicima “Škole za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u razvoju” Zenica – Kompanija Almy osigurala novogodišnje paketiće učenicima „JU Škola za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju Zenica“.

Dana 27.12.2018. god podjeljeni su novogodišnji paketići učenicima „JU Škola za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju osoba sa poteškoćama u psiho-fizičkom razvoju Zenica“.

Direktor škole Tarik Salčinović zahvalio se kompaniji Almy u njegovo ime, ime roditelja i učenika škole na uručenim paketićima. Predstavnici kompanije Almy zaželjeli su sretnu i uspješnu Novu godinu kolektivu škole. Osmijeh i zadovoljstvo na licima djece je nešto neprocjenjivo, poseban osjećaj i izuzetno zadovoljstvo za one koji daruju.

Najmlađi učenici su darovali i nas sa unikatnim poklonima koje smo vrlo emotivno primili.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno