Naše

FOTO GALERIJA: Zenica, okolina i priroda u objektivu Vedrana Tolića

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO GALERIJA: Zenica, okolina i priroda u objektivu Vedrana Tolića – Vedran Tolić, rođeni Zeničanin koji živi i radi u Zagrebu, jedan je od najcjenjenijih i najangažiranijih mladih fotografa u glavnom gradu Hrvatske. Ovih dana, samo sa čitaocima Zenicabloga, podijelio je foto galeriju koju je objavio na svom foto-blogu.

-Lani sam posjetio rodnu Zenicu, u kojoj nisam bio nekoliko godina. Obzirom da sam više-manje odmarao, onda sam samo malo usput snimao. Penjali smo se i na vrh Lisac, koji se nalazi na 1.012 metara nadmorske visine, a udaljen je desetak kilometara od Zenice. Dosta fotki u galeriji i je od tamo, a vidi se jasno i koliko je ustvari pogled prema gradu nezgodan zbog zagađenja. Dio galerije je i iz Raspotočja, tamo je stvarno prekrasno, zelenila koliko hoćete, a i dobrih ljudi. Kako se bliže topliji dani, a vidio sam da ovu galeriju nisam objavio, onda sam je i odlučio staviti kao najavu za proljeće, rekao nam je Vedran.

Vedran je rođen 1989. godine. Živi u Zagrebu. Fotografiranjem se aktivno počinje baviti 2009. godine. završio je studij novinarstva na Fakultetu političkih nauka u Zagrebu, magistrirao je novinarstvo 2013. godine. Dugi niz godina radio je kao novinar u Sportskim novostima, jedinim sportskim dnevnim novinama u Hrvatskoj.

Neki od klijenata za koje je Vedran radio proteklu deceniju su INA, B.net, Atlantic grupa, Nestle, GNK Dinamo, Futsal Cup Zagreb, Mlade nogometne reprezentacije Saudijske Arabije i Huvajta, Hrvatski vaterpolo i mininogometni savez, Rujanfest, Zabranjeno pušenje, Neodoljiva Hrvatska, Antena Zagreb, Westgate, Jägermeister, Staropramen, Maggi, Nesquik, Index.hr, Zagreb winter Cup, Pan pivo, Kutija šibica, Dino Merlin, SDP Hrvatska, Philips Hrvatska, Fly Emirates, Adidas.

Njegove fotografije su objavljivane u FourFourTwo Croatia (najcjenjeniji svjetski nogometni magazin), Sportske novosti, Sportski sedmičnik Max!, Story (vodeći celebrity magazin), Gloria, Croatian Traveller, te portalima Jutarnji.hr, Sportskenovosti.hr, SlobodnaDalmacija.hr, Monitor.hr, Sportnet.hr, Dnevno.hr, Index.hr, Gnkdinamo.hr, Javno.hr, Vecernji.hr, Zenicablog.com, Avaz.ba, Bljesak.info, Tportal.hr, Dnevnik.hr, 24sata.hr, HrFutsal.com, svetplus.eu, eurominifootball.com, worldminifootball.com, crometeo.hr, crosport.hr, kurir-info.rs, Divan.hr, Politikaplus.com, Antenazagreb.hr, Fairpress.eu, RadioSarajevo.ba, Klix.ba, Vijesti.RTL.hr, Automotoportal.hr, Scena.hr, Telegraf.rs, Cosmopolitan.hr……..

Zenicablog i Vedran Tolić (LINK za lični web sajt) vam predstavljaju:

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno