Naše

FOTO: nastup Bosniafolka na Čimburijadi uprkos minusima i snijegu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: nastup Bosniafolka na Čimburijadi uprkos minusima i snijegu – Članovi Ansambla Bosniafolk iz Zenice, uglavnom djeca od 11 do 15 godina, su na čimburijadi dva sata na minusu, u šatoru Foruma građana, u narodnim nošnjama čekali da se “ukažu” zvanice, da bi izveli svoj program, pišu nam roditelji članova folklorne grupe.

Podsjećamo, njihov nastup je planiran tokom posjete ambasadora Velike Britanije i predstavnika Grada. Djeca ovog grada, entuzijasti, mladi ljudi, koji ponosno predstavljaju svoj grad, tradiciju našeg naroda kroz igru, pjesmu i druženje pokazali su da im nije smetala hladnoća, blato, a objavom sljedećih fotografija redakcija Zenicabloga želi pokazati da ih nismo zaboravili, te da posebnu pažnju posvećujemo svim volonterima u našem gradu.

Još jednom čestitke na istrajnosti, upornosti, ali i odličnom nastupu za Bosniafolk.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno