Zenica

FOTO: Eko predstava “Lijek za zdraviji svijet” Obdaništa Sindibad

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“Lijek za zdraviji svijet”- eko predstava u kojoj djeca obdaništa” Sindibad” djeci drugog vrtića/škole ,na njima prilagođen način utiču na razvijanje ekološke svijesti i ekoloških navika,te im pokazuju na konkretnim primjerima šta su oni u vrtiću naučili i šta sve primjenjuju kako bi zaštitili i očuvali našu planetu Zemlju.

Zato je lijek kod “Eko malaca” i oni ga svojim posjetama i predstavom šire na društvenu zajednicu,jer su nesebično naučili dijeliti i činiti dobro za zajednicu u kojoj odrastaju.

U predstavi učestvuju četverogodišnjaci:

Adna Durmić, Nahla Redzić, Jusuf Alispahić, Alija Moćević, Omar Dzulan, Asja Sarajlić, Sureja Ormanović, Afan Muhić, Rejjan Mlinar, Emir Kasap i Zara Hadzić.

Zahvaljujemo se direktorima/ direktoricama škola i vrtića što su nas ugostili u svojim školama/ vrtićima i podržali našu ideju u širenju ekoloških navika i ekološke svijesti:

O.š.” Skender Kulenović”

O.š. ” Hasan Kikić”

O.š. ” Enver Čolaković”

O.š. ” Musa Ćazim Ćatić”

O.š. ” Mak Dizdar”

O.š.” Alija Nametak”

Predškolska ustanova “Hud-Hud”

Predškolska ustanova ” Feriha Sultan”

Veliko hvala pedagozima,učiteljicama,odgajateljicama,djeci pomenutih škola i predškolskih ustanova, koji su dali svoj doprinos u realizaciji ovog projekta i zajedno, simbolično zasadili ” Drvo prijateljstava”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno