Zenica

Eko život i ove godine partner Festivala za ekologiju i mir “Djeca su čuvari planete i svijeta” u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vođeni pozitivnom praksom i ove godine partnerstvo između Eko života, Vrtića “Abakus” Zenica i Centra za edukaciju, afirmaciju i informisanje “Abakus plus” se nastavlja.

Kako je prošlogodišnji projekat odlično ocijenjen od strane djece, roditelja, šire javnosti, ali i stručnjaka, motivirani isti realiziramo i ove pedagoške godine uz nove sadržaje i proširivanje znanja iz oblasti ekološkog odgoja, odgoja za toleranciju i dramskog odgoja, te pripremamo novu ekološku predstavu i Festival za ekologiju i mir “Djeca su čuvari planete i svijeta” – poručuju iz Eko života

Specifični cilj manifestacije jeste jačanje svijesti o važnosti očuvanja planete Zemlje i očuvanja mira u svijetu, a opći cilj manifestacije je poticanje, razvijanje i promoviranje nadarenosti i talenata djece rane, predškolske i školske dobi, te jačanje samopouzdanja djece.

Festival će se održati na Velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici, 17. juna ove godine, sa početkom u 12 sati.

 

 Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno