Ljudi

FOTO: Bolest je bila brža i jača, zauvijek nas je napustila i 16-godišnja sugrađanka Nejra Hafizović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

FOTO: Bolest je bila brža i jača, zauvijek nas je napustila i 16-godišnja sugrađanka Nejra Hafizović – Šesnaestogodišnja Zeničanka Nejra Hafizović večeras je izgubila borbu za svoj mladi život. Posljednjih godinu dana prolazila je kroz najteži dio njenog mladog života. Ovoj veseloj djevojci dijagnosticiran je tumor na mozgu, te je operacija urađena u januaru 2016. godine, a zatim opet u martu, potom joj je rađeno 30 zračenja, te osam ciklusa kemoterapije.

Tumor se nedavno opet vratio, a u pokušaju da se spasi iznova je bila izmještena na liječenje u Tursku. Nažalost, bolest je bila jača i brža od ove mlade djevojke, inače prije bolesti članice zeničkog odbojkaškog kluba Čelik-R. Porodici 16-godišnje Nejre ekipa i posjetioci Zenicabloga, koji je proteklih mjeseci učestvovao u akcijama pomoći, izražavaju najdublje saosjećanje, te mole za sabur, a našoj Nejri da joj Allah podari Džennet.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno